torsdag den 3. januar 2013

Stenalderbrød / Stone Age Bread


Det er jo "moderne " nu at spise stenalderkost,er jeg blevet fortalt og et brød kunne man jo altid prøve at bage.Så det gjorde jeg i går.
Det var meget nemt....selv om jeg tænkte det aldrig kom til at hænge sammen,....det lignede en gang sjasket grød - men efter det var bagt blev det et fint fast brød og nemt at skære i tynde skiver.
Opskriften fandt jeg her
 
It is  "modern" now  eating Stone Age food I have been told  - and a Bread one always was able to try to bake.
So that I did yesterday.Very easy.
Even I thought it never would be a Bread,because it looked like a sloppy Porridge - but after baking it became a fine firm Bread and yet easy to cut in thin slices.
 

 

3 kommentarer:

Angelikas quilts and knits sagde ...

Sådan et har jeg også prøvet at bage, men jeg vil fifle lidt med opskriften fordi jeg synes at det smager alt for meget af æg, og det er ikke særlig smart når man ikke kan li´ dem ;-))
knus
Angelika

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Spændende ser dit stenalderbrød ud. Forhåbentlig smager det også dejligt med alt det gode, der er i.
Knus
Anne-Mette

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Ja jeg synes det smager godt - og mætter godt. Ingen smag af æg...men måske dine æg er store æg Angelika :o) Mine var vist sådan middel....

Knus Ingrid