onsdag den 29. juli 2009

Lilians quiltOnsdag den 22.7. 2009 gav jeg min nabo hendes tæppe. Jeg er aldrig blevet færdigt med et tæppe - helt færdig - så hurtigt. Det var en meget speciel og dejlig,men også rørende oplevelse at give tæppet til Lilian. Hun blev meget glad og siger det skal følge hende alle vegne.Det er også meningen hun skal have glæde og trøst af det, for på bagsiden står der små "breve" fra hendes familie og andre der holder af hende og viser det i de små breve og forsiden skal bare være glad.

Lilian døde den 20.februar 2011. Hun fik stor glæde af tæppet og fik det også med i kisten.Sådan skulle det være.Jeg savner hende.
2009 Wednesday 7.22. I gave my neighboor her quilt. I have never been so fast with a quilt - all finished. It was a very speciel and touching event to give her the quilt.
She became very happy and say it will follow her around. It is also what I thought ,because she has to have it as a joy and comfort,because on the back her family and other who loves her has written little "letters " that shows they care and the front has only to be bright and joyful.
Lilian died 2011 February 20.She had great joy with her quilt and got it with her in her coffin. That is how it had to be.I miss her.


/span>

15 kommentarer:

Sølvi's blog sagde ...

Nydelig teppe du har laget til din nabo. jeg regner med at hun får mye glede av det. Flott ide med de små hilsener på baksiden også.

Sigrun sagde ...

Nydelig Ingrid. Skjønner godt at din gode venninne blir glad for dette flotte teppe. Det var veldig lurt å lage en fram og en bakside, må være oppmuntrende for henne å lese alle hilsnenen som hun finner der.

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Lilian er meget glad for at hjerterne er på bagsiden, så er de ned mod hende, når hun har tæppet over sig og kan lige lette det lidt for at læse de øverste,der er fra hendes mand og fire børn.
De er alle for personlige til at skulle på forsiden.De er jo kun bestemt for hende.
Og hun er som sagt MEGET glad for det og bruger det. Og det er det det er syet til.
Tak for hilsener
Ingrid

Fríða sagde ...

yndigt tæppe, og sikke en vidunderlig idé med de små hilsener på bagsiden.
kh.fra Island
Frida

Merete sagde ...

Nydelig teppe din nabo har fått. Kjempefint med både fremside og bakside som hun kan kose seg meg!

Mitt lille hjørne sagde ...

Flott tepe du har laget til naboen din.Godt å kunne trøste i en vanskelig tid!

Wenche sagde ...

Et flott teppe til Lilian. Jeg sikker på at dette teppet vil varme mer enn noen ord kan gjøre.

Hilde sagde ...

Ett flott teppe du har sydd her. Alle stoffene kommer frem på en flott måte. Hilde

Susan sagde ...

Hej.
Ja, jeg kan kun give alle de andre ret, det er et meget flot tæppe og ideen med hilserne er bare god. Hvad har de skrevet på og med?
Hilsen
Susan

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Hej Susan
Stofhjerterne blev strøget på frysepapir for at være nemmere at skrive på- senere blev de taget af inden jeg applikerede hjerterne på i hånden.
Skriften er med en Pigma pen,som er vandfast ,når den bliver strøget med et strygejern et minuts tid.
Hilsen Ingrid

snakkemunn sagde ...

Teppet var fint med hjerte i midten. Ja jeg tror dette symbolere mye kjærlighet. det ervel en god trøst. :-)

Karin Grøn sagde ...

Fantastisk ide med de hjerter. Det gør det jo helt specielt og meget personligt. Jeg har lige været inde på Willowberrydesign og det ser spændende ud. Måske går jeg også i gang. Det ligner lidt det, som jeg broderede på min søns tøj, som han kom hjem fra sygehuset i, da han lige var født. Det var broderet på en kyse og på en løjert, som er et ældgammelt stykke babytøj- nærmest en lille dåbskjole men i slå om, så de ikke behøver dyne men alligevel er dækket og kan bevæge sig frit.

Gudveig HN sagde ...

Det var et nydelig teppe du sydde til naboen din! Tanken med hjertene og hilsene var en veldig god idè. Forstår godt at hun ble glad for dette, som en trøst og oppmundring...

mascanlon sagde ...

Ingrid, Oh my such a beautiful quilt but mostly because it is filled with love. As usual I can see the workmanship is amazing! Hope all is well with you and you're enjoying the lovely new home. I think of you often and wonder if you've finished the RPLOTN swap blocks? I have not sigh....
MaryAnn/SoCal aka mas

Lappedamen sagde ...

Lekkert teppe, jeg er veldig svak for slike skjeve blokker. Så godt for din venninne å ha dette teppet som rommer så mye omtanke.